Academia de holandés

•  06 3951 0646 •    • Burgemeester Tellegenstraat 21, 1073 KG Amsterdam  •

Uitwisseling met onze cursisten Nederlands

Leer


Academia de holandés organiseert zowel cursussen Spaans voor Nederlanders als cursussen Nederlands voor Spaanstaligen. Wij proberen zoveel mogelijk deze cursisten met elkaar in contact te brengen om het Spaans/Nederlands nog meer in de praktijk te oefenen. Dit gebeurt op de volgende manieren / Lo hacemos en las siguientes maneras:

  • Inschrijflijst op onze school.
    Op de school hangt een lijst met cursisten die Spaans studeren. Je kunt je eigen gegevens daarop zetten en wachten tot er iemand contact met je opneemt. Er hangt echter ook een lijst met cursisten die Nederlands leren. Je kunt gegevens van die mensen overnemen en zelf contact met ze opnemen om iets af te spreken.

  • Lessen op hetzelfde tijdstip.
    Op woensdagavond en dinsdag- en vrijdagochtend zijn er tegelijkertijd intensieve cursussen Spaans en Nederlands (bij voldoende aanmeldingen). Halverwege de les is er een pauze waarin de cursisten met elkaar in contact kunnen komen en dan direct het geleerde in praktijk kunnen brengen. Ook kunnen ze van de gelegenheid gebruik maken om buiten de les met elkaar af te spreken.

  • Uitwisseling op onze school.
    Tijdens elke cursus van 10 weken organiseren we een uitwisseling voor al onze cursisten en andere geInteresseerden(zowel de Nederlanders als de Spaanstaligen) bij ons op de school. Op deze avond zal er altijd minimaal één docente Spaans en één docente Nederlands aanwezig zijn. De bedoeling is dat onder het genot van een hapje en een drankje de cursisten met elkaar in contact komen en het Spaans wordt geoefend. Een uitnodiging voor deze avond ontvang je in de loop van de cursus.


uitwisseling Eerst een hapje en een drankje
uitwisseling - 16 juni 2017
intercambio Kletsen in kleine groepjes
uitwisseling - 16 de junio de 2017