Academia de holandés

•  06 3951 0646 •    • Eerste Oosterparkstraat 46-48hs, 1091 HC Amsterdam  •

Docenten Spaans en Nederlands

Leer en español


De lessen worden voornamelijk gegeven door docentes uit Nederland (native speakers), die bevoegd zijn om het Nederlands te onderwijzen. Ze hebben allen een jarenlange ervaring in het geven van taalonderwijs aan anderstaligen. De docentes zijn in staat om de lesstof op een leuke manier aan te bieden en iedereen te stimuleren om mee te doen. Ze creëren een ontspannen sfeer, waardoor iedereen zich in de les op zijn gemak zal voelen en gestimuleerd wordt en enthousiast is om naar de les te komen en actief mee te doen.

Deze docentes werken bij Animo, academia de español y holandés. Alle docentes zijn bevoegd om Spaans en/of Nederlands te geven.
  • Patricia    Patricia

    Patricia heeft in 1985 Animo opgezet. Na de lerarenopleiding Spaans heeft ze in de beginjaren veel als docente Spaans gewerkt, maar na de start van de cursussen Nederlands voor Spaanstaligen nu 15 jaar geleden, legt ze zich vooral toe op de cursussen Nedelands. De lesmethode Nederlands is door Patricia ontwikkeld. Voor alle praktische vragen kun je bij haar terecht. Patricia woont samen met haar vriend en dochter in Amsterdam.