Academia de holandés

•  06 3951 0646 •    • Burgemeester Tellegenstraat 21, 1073 KG Amsterdam  •

Cursussen Nederlands in Amsterdam

Taal is Nederlands Leer en español


nieuw!
ZELFSTUDIE CURSUS
Nederlands

€ 6,50

NIEUW!
NEDERLANDSE WERKWOORDEN
bestelformulier

€ 4,95


Academia de holandés verzorgt al jaren cursussen Nederlands voor Spaanstaligen. Het hele jaar door kunnen cursussen op verschillende niveaus en tempo worden gevolgd. Voor Spaanstaligen die de Nederlandse taal willen leren bieden we kwaliteitscursussen tegen een redelijke prijs.

De lessen worden gegeven door bevoegde en ervaren docenten met heel veel kennis van het Spaans. In de lessen wordt zoveel mogelijk Nederlands gesproken en worden de cursisten gestimuleerd om actief mee te doen om zo op een leuke manier het Nederlands te leren of te verbeteren. De praktijk heeft ons echter wel geleerd dat het een groot voordeel is dat de docenten goed Spaans spreken, zodat er indien nodig, uitleg in het Spaans kan worden gegeven.

Basisexamen inburgering

De cursussen Nederlands die wij organiseren zijn uitermate geschikt ter voorbereiding op het Basisexamen inburgering, zoals dat in het land van herkomst afgelegd dient te worden, wil men zich in Nederland kunnen vestigen. Als ons niveau beginners 3, met goed gevolg is afgerond, heeft de cursist voldoende kennis om het basisexamen inburgering met succes te kunnen doen. Voorwaarde is wel dat ook het materiaal, dat speciaal voor dit examen door de overheid is gemaakt, goed wordt bestudeerd.

In het materiaal van niveau beginners 3 zijn heel veel examenoefeningen opgenomen. We hebben de vragen en de antwoorden van het examen dat je in eigen land moet doen vertaald naar het Spaans. Het materiaal is GRATIS en kun je hier bestellen. Het andere onderdeel is in voorbereiding.
Ga voor meer informatie naar de website van de overheid Inburgeren in Nederland.

Staatsexamen Nederlands als tweede taal (NT2)

Is Nederlands niet je moedertaal? Met een diploma Staatsexamen NT2 kun je laten zien dat je voldoende Nederlands kent om in Nederland te kunnen werken of studeren. Je kunt een diploma Staatsexamen NT2 ook gebruiken voor inburgering en voor het aanvragen van naturalisatie (een Nederlands paspoort) of een permanente verblijfsvergunning.

Er zijn twee examenprogramma's. Je kiest een van deze programma's:
Programma I, op taalniveau B1, als u wilt werken of studeren op mbo-niveau. Programma II, op taalniveau B2, als u wilt werken of studeren op het niveau van hbo/universiteit.

Door middel van privélessen kunnen we je voorbereiden op dit examen. Neem voor meer informatie contact met ons op.
Ga voor meer informatie over het Staatsexamen naar: Staatsexamen NT2.

Mochten er nog vragen zijn na het lezen van de informatie over onze cursussen, aarzel dan niet om een e-mail te sturen of ons op te bellen.

Hopelijk vind je in het aanbod van onze school een cursus die bij je past. Wij zullen met grote inzet en enthousiasme de cursussen verzorgen, zodat je op een leuke en snelle manier de Nederlandse taal en cultuur leert kennen.

Alvast veel plezier en succes toegewenst bij deelname aan onze cursussen!